Forum sojuszu ASIA-JWP
RADNY
No to tylko pozazdrościć !!! <bravo>
Rany, czy ktoś tu zagląda jeszcze? Mamy dział więc się popisujmy kto co ustrzelił bo nudą zaczyna wiać...
Niecałe 3 tyg. temu zaliczyłem lekką wtopę...
Więc jak tylko się trochę odbudowałem postanowiłem sprawdzić jak się im broni ustawiając defa w 4h anie w 20...
Boh na tych dwóch podskoczył o 6lvl, ja po wtopie byłem 4 w offie spadłem na 6 miejsce, teraz wróciłem na 5. I mam zamiar się w tym top5 utrzymać
Później wrzucę jeszcze mojego Zarazka jak tylko stuknie mu jakiś okrągły lvl.
Hehehe na 1 miejsce nie mam szans - strata olbrzymia a lordmare armię ma cały czas, ja ciągle szkolę od nowa... Podejrzewam, że nawet na tym 5 miejscu nie wyrobię... Przyjdą cudy, te wszystkie wielkie offy pójdą je rozwalać, nastukają sobie ludzie pktów od cholery... Ja do tego czasu może nakiszę offa na 50-60k... Jak znowu gdzieś nie wtopię... A ludzie będą mieli takie na 100+k. Cóż, jak się popełnia błędy na początku rozwoju to potem się za to płaci. Ale nie narzekam i tak jest fajnie
Aha, no i zgodnie z obietnicą... Po kilku farmieniach i jakiś tam niewielkich, ledwo odczuwalnych defach, nastukałem sobie trochę expa Zarazkiem... Ostatecznie wygląda on tak:
Ehh, żebym tak przed cudem jeszcze do tego chociaż 75lvl dobił...
słuchaj danvi jeśli chodzi o strategie to powiem ci tak:
1) 15 osób robi OFFa tak 20-30 k
2) Offy są puszczane na cud i dochodzą w przeciagu 3- 5 sec. po głównym ataku
3) Największy atak 50 k i dzie na początek, możesz to być nawet ty danvi jeśli mówisz ze bedziesz miał tyle offa. Wysyłasz to z bonusem bohatera i dajesz dodatkowo 10% do ataku
4) Po tych 5 sec idą katasy i robią totalną demolkę;P
Najlepsza taktyka rozwalanie cudaka to puszczenie kilku ataków po 50-60k [nie licząc maszyn] wyybijających defa i niszczących mury, a potem off na 100k min rozwalający samego cudaka. Mnie tylko ciekawi kto na tym serwie ma offa na ponad 300k, bo na każdym serwerze się taki pojawia.
danvi napisał:
Najlepsza taktyka rozwalanie cudaka to puszczenie kilku ataków po 50-60k [nie licząc maszyn].
A czasy dojścia ataków???? Muszą być zsynchronizowane!!!!!!!!!!! Inaczej nici z ataku!!!!!!!!!!
No to wydawało mi się oczywiste...
Edit://
Ponieważ planuję małą akcję w swojej okolicy, a wiadomo, że zdecydowanie lepiej trafić na kilka małych niż jeden duży def, rozpocząłem małe wybijanie tego co mi się po sąsiedztwie pałęta... Jeden atak jest już znany, ale go wkleję dla przejrzystości, to z wczorajszej nocki...
A to z dzisiaj...
Boh lvluje, rank OFF niestety wciąż stoi w miejscu, a po tych wielkich akcjach WI i ASII* spadłem na 6 miejsce Ale już blisko jestem