Forum sojuszu ASIA-JWP
yo yo
Jeden z zalozycieli sojuszu stwierdzil, ze powinnismy zmienic nazwe, gdyz ASIA-JWP
to dla niego obraza ;-((( on nie gra juz na S8.
Ja osobiscie jestem w JWP od baaardzo dawna, wspoltworzylem ten sojusz wiec optowalem za nazwa w obecnej formie. Terazniejszosc jest dla mnie wazniejsza niz przeszlosc, gdyz przeszlosci nie ma i nie wroci.
Dla mnie nie bedzie wielkim problem usuniecie z nazwy wyrazu JWP, ale mysle ze musimy zaglosowac.
WIEC krotko odpowiadamy, czy uważasz żę powninniśmy usunąć słowo JWP z nazwy :
TAK - nazwa bez slowa JWP
NIE - JWP w nazwie musi pozostac, mamy prawo do tej nazwy
Ewetualna dyskusje na ten temat prosze w dziale POLITYKA
Tutaj tylko głosujemy
ORC
Moderator
A co wlaściwie oznacza JWP?? buhahahha - stolica Sebastiano tak sie nazywa
Dla jednomyślności powiem:
NIE - ale nie wiem dlaczego ;-)
Właśnie dlatego nie powinno być JWP w nazwie - 99% graczy nie nawet, co ten skrót oznacza.
Jestem w tym soju prawie od początku serwa i już prawie nie ma nikogo z początkowej ekipy; dlatego i nazwa niech się zmieni.
PS
Oznaczało to: Jebał Was Pies
Bartus - z tego co pamiętam ze swoich rozmów z ambrozem to ten skrót miał akurat wiele znaczeń. Pierwotnie to ponoć jest nazwa jakiejś grupy hip-hopowej z wawy. Potem zaczęli sobie wymyślać rozwinięcia i stanęło na tym co napisałeś.
Ja dołączyłem do sojuszu później, jak całe _S_W_, ale uważam, że w jakis sposób się przyłączyłem do powstawania marki JWP.
Ponadto nazwa nazwą, ale JWP to właśnie marka - to przeszłe dokonania, wszystko to, co za sprawą tego sojuszu działo się na serwie. Nie należy się od tego odcinać tak po prostu. W klubach piłkarskich pokazują się kolejnde pokolenia piłkarzy. Jedni odchodzą inni przychodzą. Żaden klub nie ma tego samego składu z roku na rok. A nazw nie zmieniają. My też nie powinniśmy.
NIE
Nowy użytkownik
Wredług mnie nazwa może być bez slowa JWP
Ja tey gram prawie od pocyatku, i pamietam jeszcze jeden skrot... JWP <--- Jebac Wiecznie Policje xD (mam nadzieje ze nia ma tu zadnego policjanta) ale to co Bartus wpisal to poprawne stwierdzenie
a co do nazwy... wedlug mnie to nic nie zmieni czy bedzie w nazwie JWP czy nie, nie doda nam to ani offa ani surki ale z drugiej strony... Asia JWP <--- Asia Jebie Was-PSY mi sie podoba niech zostanie