Forum sojuszu ASIA-JWP
yo yo
aktualnie nikt z poza rady nie ma dosepu do tego dzialu, nawet nie moze czytac
tylko czlonkowie rady moga psiac i czytac watki, odpowiedzi
Czy jestes za wgladem do czytania DLA DZIALU RADA SOJUSZU (bez mozliwosci pisania) dla wszystkich czlonkow naszego sojuszu ?
ORC
no jak dla mnie to tak... i tak nie beda wiedzieli o czym dokladnie debatujemy a jak beda widzieli to moze zwiekszy sie ich zaufanie do tego sojai wezma sie do roboty ;]
Moderator
Czy ja wiem - moze niech niektore rzeczy niech pozostana dla nich zagadka - ograniczy to przecieki!
Nalezy sie wkrotce zastanowic jak zorganizowac nasze armie - uwazam ze trzeba dokonac jakiegos podzialu terytorialnego - nasz sojusz jest nieco rozciagniety
Pzdr
Pavero
Jestem na nie. Dostęp do tego działu dla wszystkich to marzenie ewentualnego kreta. Wiem, że żyjemy w kraju demokracji itd... Ale to jest travian Zresztą w czasach gdy byli germanie, galowie czy rzymianie o demokracji nikt nie słyszał [tak, wiem, rzymianie coś tam się starali ale nie wtrącać mi się w tok myślowy ]. Tutaj obowiązuje jeśli nie dyktatura to przynajmniej daleko posunięty komunizm. A Rada musi być Partią. A Wódz Ojcem Narodu Nasi towarzysze-obywatele powinni być tylko informowani o tym co tu zostanie postanowione.
Ku chwale...
And let's
Na razie nie powinni mieć dostępu nawet biernego ponieważ jesteśmy w trakcie reorganizacji, a nie każdemu może to się podobać i są możliwe zdrady. Natomiast z czasem tak powinni wiedzieć co się dzieje.
Jestem na nie!
A od pewnego czasu mam oko na jedną osobę i jestem ciekaw czy moje podejżenia są prawdziwe...
Zresztą znam graczy, którzy nie chcą wiedzieć co się dzieje na "górze".... chcą grać i tyle...
NIE
Rada to Rada, a narady tajne ;-)
Gracze otrzymuja pełna informację o podjętych decyzjach.
Pewne kwestie mniej istotne jak nazwa sojuszu moga byc poddawane pod gosowanie globalne w celu poprawy zaangazaowania graczy w sprawy sojuszu.
ORC