Forum sojuszu ASIA-JWP
YO YO
Po wielu rozmowach z graczami z naszego sojuszu postanowiłem zmienić kierunek rozwoju / polityki.
Proponuję zawarcie nowej koalicji z ASIA
Nasz sojusz ma być pełnoprawnym członkiem tej KOALICJI, mamy dostać stanowiska w radzie.
Dostałem słowo wodza koalicji SLU, że po zawarciu przymierza stajemy sie jednym ciałem i działamy wspólnie dla dobra koalicji.
SLU DAŁA SWOJE SŁOWO i słowo KOALICJI, ŻE NAS NIE OSZUKA
wymusiłem, żeby dała swoje słowo, zobaczymy z czasem czy jej słowo jest coś warte
Teraz lista oczekiwań ASIA :
1. dołaczenie do koalicji ASIA jako kolejny z odłamów oznacza podjęcie decyzji o stałej i czynnej współpracy do końca gry
2. z chwilą wejścia do koalicji nowy odłam uczestniczy w jej życiu i wdraża się konsekwentnie w działania tożsame z wykonywanymi przez inne odłamy
3. ścisły zarząd nowego odłamu należeć będzie do rady koalicji i wpływać na decyzje przez nią podejmowane
4. oczekujemy informowania przez Zarzą d nowego odłamu graczy tegożo dłamu o aktualnej polityce koalicji, zgodnie z tym, jak ma to miejsce w poszczególnych czesciach ASIA
5. Jakiekolwiek działania wbrew wspólnemu kierunkowi lub na szkodę któregokolwiek z odłamów, będą (wiadomo co)
6. Liczymy na to, ze po wejściu do koalicji w będziecie grac w pełnej zgodności ze wspólną nasza polityką
Teraz proszę każdego członka rady o głosowanie w formie :
ZA
- krotki opis dlaczego
PRZECIW
- dlaczego
ZA
ASIA jest świetnie zorganizowaną koalicją, to już jest ich plus. Ponadto mając w perspektywie walczyć z nimi albo współpracować zdecydowanie wybieram to drugie.
Moderator
jestem ZA!
nie gram tu zbyt dlugo ale z tego co widze ASIA jest bardzo dobrze zorganizowana - to ze istniejemy przy tym calym balaganie dziwi
Moze oni nie wiedza ze u nas taki bajzel
Patrzac na mape traviana nalezy bratac sie z sasiadami a nie z sojuszami odleglymi jak bylo do tej pory!
Kilka razy wysylalem swoje wojska a nawet surke do koalicjantow - ale jakos nie przypominam sobie zeby kitokolwiek z nich pomogl nam!
Wiekszosc czlonkow naszego sojuszu "lezy" na pograniczu cwiartek - kiedys bedziemy pierwsza linia frontu - bedzie okazja podskoczyc w rankingu off, deff. Wielu z nas pewnie polegnie w boju - dlatego trzeba mniec silnych sojusznikow.
Mam nadzieje ze ten sojusz zmieni nie tylko nazwe ale i nastawienie do gry - w tej chwili to SIM CITY - wiem ze wielu z WAS stracilo swoje armie - ale to jest czas na odbudowe - a jak ktos bedzie juz czul sie na tyle mocny mam nadzieje ze staniemy razem ramie w ramie przeciwko naszym wrogom!
Pzdr
Pavero
Moim zdaniem... jesli ktos wybiera SIM CITY to w to gra... ja od poczatku jechalem w off... i nie zaluje... ale zdanie moje jedno... jezeli nie bedziemy z Asia to tak czy inaczej zginiemy... jestem za koalicja, nie zapominajmy ze wielu z naszych czolowych graczy znajduje sie w Asia(roznych odlamach) a co do MCR... wiele do zyczenia... dostali w dupe raz od nas zaraz na poczatku, i nic ich to nie nauczylo... niech sie naucza... ale teraz to juz chyba za pozno ; / JEDZIEMY Z ASIA bo to nasza jedyna szans wygrania tego serwa...
pozdro Konrad V2
Witam,
Wprawdzie już po głosowaniu, ale powiem tak:
Wojna z ASIA pokazała nam, że jest to sojusz bardzo dobrze zorganizowany. Obecna koalicja jaka się zawiązałą z powodzeniem może walczyć z innymi.
Jestem zadowolony z podjętej decyzji.
Ostatnio edytowany przez WALLACE (2008-02-18 09:34:09)